Royaal vakantieappartement

 

Een gedeelte van onze authentiek Westerwoldse boerderij is ingericht als royaal, 3-kamers vakantieappartement voor twee t/m vier personen.

In het appartement bevindt zich een zit- en slaapkamer met zithoek voor vier personen, televisie en twee eenpersoons bedden. Verder is er een keuken met kooktoestel, aanrecht, koelkast, magnetron, koffiezetapparaat, waterkoker en eethoek. De derde kamer is een slaapkamer met twee eenpersoons boxspringbedden. Het appartement beschikt over eigen douche en toilet.

Het appartement heeft een eigen terras met tuinmeubelen en een eigen ingang. Verder is het appartement voorzien van centrale verwarming. Het appartement wordt het gehele jaar verhuurd. Roken en huisdieren zijn er niet toegestaan.

Het geheel is ook goed te gebruiken in combinatie met familie of vrienden op de camping.

Voor meer informatie over het appartement kunt u contact met ons opnemen.

Vierpersoons stacaravanNaast de veertien trekkersplaatsen is er op onze camping een stacaravan te vinden. Deze vierpersoons caravan wordt door ons verhuurd.

Huurders van de caravan hebben de beschikking over vier slaapplaatsen, met zithoek en eethoek volledig ingericht, koelkast, kookplaat, koffiezetapparaat. Ook is er een tuinset met vier stoelen beschikbaar. Bij de stacaravan is ruimte voor een bijzettentje

Voor meer informatie over de stacaravan kunt u contact met ons opnemen.

Ten Have Tekst en Tecomaad 2018